$siteTitle

Helsingan keskiaikapäivä 2022 hakee kauppiaita sekä ruokamyyjiä

Onko kaapissasi kenties keskiaika-asu, teetkö perinteisiä käsitöitä myytäväksi asti tai hallitsetko muinaiset reseptit? Tule mukaan myyjäksi luomaan tunnelmaa Helsingan keskiaikapäivään!

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin ja hyvästä tunnelmastaan tunnettu keskiaikatapahtuma, joka houkuttelee väkeä Vantaalle kauempaakin. Tapahtuma järjestetään nyt seitsemännen kerran lauantaina 13.8.2022 klo 11–18 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä, Pyhän Laurin kirkon ympäristössä. Haemme ohjelmallisille keskiaikamarkkinoille nyt kauppiaita sekä ruokamyyjiä.

Vaadimme myyjiltä omaa keskiaikakojua tarpeellisine kalusteineen sekä keskiaikaistyylistä pukeutumista. Myytävien tuotteiden on sovittava tapahtuman keskiaikateemaan. Ruoka- ja elintarvikemyyjien tulee itse huolehtia tarvittavista luvista.

Helsingan keskiaikapäivän myyntipaikkojen hinnasto on seuraavanlainen:

Myyjäpaikan (3 x 3 m) hinta on 80 €

Myyjäpaikan (max. 5 x 5 m) hinta on 100 €

Ruokamyyjän paikan (koko sovittavissa) hinta on 250 €

Mikäli haluat olla mukana tekemässä seuraavaa Helsingan keskiaikapäivää, lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja/tai yrityksestäsi, tuotteistasi ja kuinka keskiaika näkyy myyntipisteelläsi. Liitä mukaan kuvia tuotteistasi ja kojustasi. Muistathan liittää mukaan täydelliset yhteystietosi: osoite, puhelinnumero, toimiva sähköpostiosoite sekä mahdollisen yrityksesi y-tunnus.

Vastaanotamme myyntipaikkahakemuksia ainoastaan sähköpostitse. Lähetä hakemusesi 15.5. mennessä osoitteeseen info@vantaaseura.fi.

Tapahtuma-alue on rajallinen, joten joudumme tekemään valintaa myyjien suhteen. Muistathan vastata kaikkiin hakemuksen kysymyksiin. Ilmoitamme myyjille valinnasta toukokuussa.

Markkinapaikkamaksut laskutetaan kesäkuussa. Markkinapaikkavarauksensa voi perua 24.6.2022 saakka ilman kustannuksia, mutta tämän jälkeen myyntipaikkamaksuja ei palauteta.

Koronapandemia saattaa vaikuttaa tapahtuman järjestämiseen. On mahdollista, että emme voi järjestää markkinoita ja tapahtumaa aiotulla tavalla. Mikäli järjestäjä joutuu perumaan tapahtuman kokonaan koronapandemian takia, palautamme maksut.

Mikäli tapahtumasta on lisää kysyttävää, vastaamme mielellämme sähköpostitse: info@vantaaseura.fi.

Tervetuloa mukaan kanssamme tekemään Helsingan keskiaikapäivää!

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram